Üzemzavar elhárítása miatt szerda reggel 8.30-tól Pécsen a Jurisics Miklós utca a Fejér Lipót utcai kereszteződéstől északra teljes szélességében le lesz zárva

Uncategorized

Üzemzavar elhárítása miatt szerda reggel 8.30-tól Pécsen a Jurisics Miklós utca a Fejér Lipót utcai kereszteződéstől északra teljes szélességében le lesz zárva. Az E.ON feltárja és kijavítja a hibás gázvezetékszakaszt, ezért ezen a szakaszon hétfő hajnalig teljes útzárra, ez követően hétfőtől  a burkolat teljes helyreállításáig félpályás lezárásra kell számítani.

A változás a buszközlekedést is érint, egyes járatok terelőútvonalon közlekednek:

http://www.tukebusz.hu/tartalmak/utlezaras_a_jurisics_miklos_utcaban

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően. A munkavégzés ideje alatt gázszünetre egy 4 lakásos társasház esetében kell rövid időre számítani, az érintetteket az E.ON közvetlenül értesítette.

 

Szintén szerda reggeltől egy másik ideiglenes útlezárás is szükségessé válik. Áramhálózati fejlesztési munkák miatt november 4-6-ig, 8 és 16 óra között a Diósi út Bokor utca és Mészkemence utca közötti szakasza le lesz zárva. A mai napon, 3-án délután forgalomba helyezik a Zsolnay Vilmos út, Diósi út és Mathiász János utca csomópont, így a Bokor utca a Zsolnay Vilmos út irányából újra közvetlenül is megközelíthető lesz.

Az E.ON ezúton is köszöni az arra közlekedők fokozott figyelmét, megértését és türelmét!