Gáspár Győző

A Hősök terén pózolt autójával Gáspár Győző, várhatja a büntetést

Bulvár

Szabályszegést követett el Győzike akkor, amikor a tiltó táblák ellenére autóval hajtott be a budapesti Hősök terére, csak hogy néhány magamutogatós kép készüljön róla.

Gáspár Győző imádja a több tízmilliós luxusautókat, gyakran pózol is velük és osztja meg a fotókat büszkén a közösségi oldalán. A kocsikat természetesen nem veszi meg a celeb, bár sokszor direkt félreérthető üzenetekkel ad hírt a járgányokról, hogy azt higgyék a követői, hogy a saját tulajdonát képezik az autók, rendszerint lízingeli azokat – írja a Bors. Ő így építi az imidzsét.

Friss fotóival viszont inkább rombolja azt. Ugyanis új szerzeményével, egy reklámautóval világörökségi helyszínen, a budapesti Hősök tere közepén pózolt Győzike, akit a jelek szerint az sem hatott meg, hogy a tér körül mindenhol megállni és várakozni tilos táblák láthatóak.

Ha elkapta volna egy rendőr, 10-20 ezer forintos helyszíni bírságot is fizethetett volna Gáspár Győző az apró örömért. Ha egy illetékes így utólag szúrja ki a szabályszegést Instagram-oldalán közzétett fotói alapján, a büntetést utólag is behajthatja rajta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés