Robbie Williams

Megmutatta pucér hátsóját Robbie Williams Budapesten

Bulvár

A világhírű énekes európai turnéja részeként március 14-én Budapesten, a Papp László Sportarénában lépett fel.

Robbie Williams nem sokkal 21:00 óra után érkezett meg a színpadra a Lufthaus után, a Hey Wow Yeah Yeah című szám közben bukkant elő, ezután pedig a Let Me Entertain You következett. Az énekes valóban szórakoztatott is, az első pillanattól az utolsóig.

Hogy mindenki képben legyen, főhősünk már az elején tudatta, hogy ő bizony a csodálatos Robbie fucking Williams, majd rögtön ezután a zenekarát és természetesen a fenekét “bemutatta” – írja az Index. Robbie Williams hátsója rákerült az óriáskivetítőre is, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse a testrészét.

Az énekes végipoénkodta a koncertet, rajongóit is bevonta a produkciókba. Véletlenszerűen emelt ki embereket a tömegből és hívta fel őket a színpadra, de volt, hogy ő mászott le egy ölelésre. A sokk vicceskedés mellett komoly témákat is felhozott Robbie Williams, így arról is beszélt, milyen volt kiválása a Take Thatből, de az alkoholproblémáiról is mesélt. Elmondta, annak idején azért szokott rá, mert képtelen volt kezelni a hirtelen jött sikert, mentális problémákkal is küzdött, a felesége és a közönsége volt az, akik megmentették őt.

Közösségi oldalán így mondott köszönetet a tegnap estéért Robbie Williams:

Budapest: thank you so much, it was magical to be back with you all x

– írta bejegyzésében az énekes, aki néhány fotót is megosztott arénás koncertjéről.

Fotó: Facebook/Robbie Williams