Galla Miklós meztelen

Egy néző sem panaszkodott Galla Miklós meztelen testére

Bulvár

Galla Miklós művészetének része, hogy meztelenre vetkőzik előadásai közben. Szerinte még senki nem panaszkodott a látványra.

Az előadó még az alsónadrágját is ledobta legutóbbi előadásán és teltházas közönség előtt mutatta meg pőre testét – írja a Bors. A lap megtudta, nem mostanában kezdte a meztelenkedést Galla.

Tizenöt éves koromban is levetkőztem a takarító néni előtt. Akkor még nem voltam híres, nem tudtam színpadon vetkőzni. A bejárónő előtt levetkőztem

– árulta el a 63 éves humorista, zenész, aki már gyerekkora óta imád meztelenkedni és vágyik is rá. Eleinte csak a hónaljszőrét mutogatta, majd idővel rászokott arra, hogy egyéb testrészeit is felfedje. Úgy véli, ő csak akkor hiteles előadóművész, ha nem csak énekel, fest vagy humorizál, kell a pucérkodás is.

Így teljes a Galla Miki-élmény, meztelennek kell lenni

– vallja Galla Miklós, aki állítja, hogy egyetlen néző sem panaszkodott csupasz testére, sőt! Facebook posztja szerint legutóbbi előadásán a közönség egyenesen őrjöngött, amikor meztelenül láthatta őt. Sokan fotózkodtak is vele, miközben a teste teljesen fedetlen volt.