Horváth Gréta

A száját és a melleit is megcsináltatta Horváth Gréta

Bulvár

Az influenszer nemrég esett túl orrplasztikáján, de elárulta, nem ez volt az első, és nem is az utolsó szépészeti beavatkozása.

Horváth Gréta az RTL Reggeli műsorában mesélt az új orráról, valamint, hogy milyen plasztikai műtéteket tervez még a jövőben – írja a Blikk.

Büszkén és elégedetten beszélt az orrműtétről a műsorvezetőknek és elmondta, szerinte egyáltalán nem elítélendő, ha valaki él a plasztikázás lehetőségével, akár egészségügyi okból vállalja valaki, akár azért, mert nem elégedett magával. Elárulta, hogy neki is több beavatkozása volt már.

Nem szoktam letagadni, nekem a számba is lett töltve hialuronsav, ráadásul négyszer, mert az első három az kábé így eltűnt. A cicim is meg lett csinálva szoptatás után, de nem érzem egyiket sem olyan nagyon soknak

– mondta Gréta, aki jobban érzi magát a bőrében a szépészeti műtétek után. Szeretné a jövőben még a hasát is helyrehozni, mert a szülés után striák jelentek meg rajta, ráadásul sokat fogyott is, ami tovább rontott a képen. Műtétei ellenére nem érzi, hogy önértékelési problémái lennének, jól érzi magát a bőrében és büszke arra, hogy a sok csalódás ellenére mindig fel tud állni és mindennek tud örülni.

Fotó: Instagram/horvath_greta_official