A Chelsea Handler lesz a háziasszonya a 2023-as Critics Choice Awardsnak

Világ

Chelsea Handler komikus, televíziós műsorvezető és bestseller-író lesz a soron következő, 28. Critics Choice Awards házigazdája Los Angelesben.

Hollywood ikonikus filmes díjátadó ünnepségére 2023. január 15-én, vasárnap kerül sor Los Angelesben, melyet a CW amerikai televízió élőben közvetít majd a Fairmont Century Plaza-ból. Az amerikai filmkritikusok és szakújságírók hagyományos gálája a tavalyi évben kiemelt médiafigyelmet kapott, mert a Golden Globe  – és a mögötte álló szervezet, a HFPA korrupciós botránya miatt – a Hollywood-i sztárok és stúdiók a CCA gálán való személyes részvétellel támogatták a szervezetet és fejezték ki korrupcióellenes attitűdjüket – ezzel is letéve voksukat a tiszta és szakszerű szavazás és díjátadó gálák mellett.

„Nagyon örülünk, hogy Chelsea Handler is csatlakozik hozzánk a 28. Critics Choice Awards-on” – mondta Joey Berlin, a CCA elnöke. „Mindannyian ismerjük és szeretjük a munkáját standup komikusként, bestseller-íróként, podcast műsorvezetőként és színésznőként – és most a Critics Choice Awards házigazdájaként! Tudom, hogy ez lesz az eddigi legjobb év, és alig várom, hogy mindenki lássa, mit tartogatunk.”

2020-ban a kritikusok által elismert Handler több mint 6 év után jelent meg az első, kuriózumnak számító stand-up műsora, Chelsea Handler: Evolution címmel az HBO Max-on, amivel Grammy-jelölést kapott a legjobb vígjáték album kategóriában. Legutóbb elindította iHeartRadio tanácsadási podcastját, a Dear Chelsea címet, és elindult a Vaccinated and Horny Tour-on. A szenzációs stand-up műsorral több mint 80 észak-amerikai városban jelent meg és megnyerte a „The Comedy Act of 2021” díjat a People’s Choice Awards-on.

– Vida Virág –