Galla Miklós hónalja

Laár András szerint Galla Miklós érthetetlenül csökönyös

Ország

Laár András elmondta, mit gondol Galla Miklósról, aki arra kérte, adja oda neki örökbe a Karinthy-gyűrűjét.

Mint kiderült, a Karinthy-gyűrűt Laár András humorista vehette át idén Galla Miklós helyett. Laár viccesen megjegyezte, kölcsönadja Gallának, ő azonban örökre igényt tart rá. Laár Andrásnak nyílt levélben üzente meg, szépen adja oda neki a gyűrűt. Laár András nem érti, miért ilyen csökönyös Galla. Közösségi oldalán válaszolt neki.

Bevallom, elképesztett válaszod érthetetlenül csökönyös végkifejlete

– írta Laár András, aki később azonban törölte a posztját. A Blikknek viszont nyilatkozott, elmondta, tudja, mi a megoldás a problémára.

Szeretném, ha a gyűrű vándordíj lenne. Ha Miki ragaszkodik ahhoz, hogy ez a gyűrű őt illeti, akkor nem ő kapja meg elsőként. Az ő erkölcsi bukása lesz, ha ráül a gyűrűre, de a jellemfejlődése, ha tovább adja

– mondta a lapnak Laár, aki úgy érzi, az elismerést a L’art pour l’art Társulat munkájáért kapta. Szerinte nem volt helyes, amit és ahogyan tett a kuratórium Galla Miklóssal, az viszont már az ő hibája, hogy nem nyugodott bele, sőt, tagadta, hogy meztelenkedett a színpadon.

Mi már 1987-ben megbeszéltük a humor alapdolgait, és leszögeztük, az nem humoros, ha valaki letolja a nadrágját. Aztán amikor hat éve újra elkezdtünk együtt dolgozni, előkerültek ilyen típusú, nem vállalható fotók róla. Biztatta az embereket, hogy fotózzák le őt meztelenül. Az ilyen szexuális magamutogatás nekem nem szimpatikus, az pedig a legfájóbb, hogy később mindezt letagadta

– mondta Laár András, aki nem akar már tovább üzengetni Gallának.