Kósa Lajos Magyar Péter

Megint nevetségessé tették Kósa Lajost

Helyi hírek

Agyhalálközeli élményt nyújtott nézőinek az a Kósa Lajossal készült interjú, amit a 444 riportere, Czinkóczi Sándor készített.

Mint korábban kiemeltük, Kósa legfontosabb mondanivalója az volt, hogy mindegy, hányan gyűlnek össze Magyar Péter debreceni rendezvényén, anyák napján ilyet csinálni tuskóság. (Főleg, ha még sertéstelepe sincs a mamának, ugye?)

A 444.hu most kiemelt egy másik vicces részletet az interjúból, itt Kósa Lajos alaposan belegabalyodik, hogy akkor most Magyar Gyurcsány embere, de mégsem, vagy mégis?

Kósa először azt magyarázza, hogy Magyar Péter nem jobboldali, hanem “tőről metszett ballibsi”. Ráadásul nem is a Fidesztől vesz el szavazókat. De akkor hogy lehet Gyurcsány embere, ha igazából rájuk veszélyes? Na, itt kezdődik a gond:

Kósa Lajos egyéb okosságokat is bevállalt a beszélgetés során, például arról is beszélt, hogy Ukrajna győzelme azért nem lenne jó, mert akkor Oroszország bevetné a nukleáris fegyvereit. Tehát Kósa Lajos is a középkori, erősebb kutya közösül elvet vallja – vagy a szavazóinak igyekszik ezzel kedveskeni, ki tudja.