Új vezető a TEVA élén

Gazdaság

A TEVA-nak Magyarországon három telephelye van: Debrecenben, Gödöllőn és Sajóbábonyban. Legtöbb alkalmazottjuk Debrecenben van, itt több mint ezerötszázan dolgoznak az izraeli cég üzemében.

A Dehir.hu megtudta, változás történt a debreceni telephely vezetésében, a 2015. január 1-jén debreceni telephelyvezetőnek kinevezett Edith Koller-Dette ugyanis elhagyta Debrecent, helyét pedig Nagy Magdolna vette át, megbízott vezetőként.

A portál kérdésére a cég közölte, Edith Koller-Dette elfogadta a Teva felkérését egy globális vezetői pozíció betöltésére, ezért történt vezetőváltás, március 7-ei dátummal.

A kinevezett vezető, Nagy Magdolna 1990-ben lépett be a vállalathoz, gyógyszerész, gyógyszertechnológiai szakgyógyszerész valamint közgazdász végzettséggel rendelkezik. A Tevához történő csatlakozásának első napjától minőségbiztosítási területen dolgozik, kezdetben laborvezetői, később osztály- és főosztályvezetői feladatokat látott el, és 2012-től pedig igazgatói minőségében felel a Debrecenben készült szilárd és félszilárd (tabletta, drazsé, kapszula, kúp, kenőcs) termékekért..