Schmuck Andor

A tévében keresi a szerelmet Schmuck Andor

Bulvár

Schmuck Andort egy nagyon csinos, szőke hajú hölgy társaságában szúrták ki egy étteremben.

A Ripost megpróbált utána járni annak, ki lehet a titokzatos hölgy, és megtudta, egy nagy, nemzetközi tévétársaság sietett Schmuck Andor segítéségére, hogy végre felhagyjon a szingli élettel.

Borzasztó elismeréssel tartozom a Ripost olvasóinak, akik kiszúrták. Bizonyára azt is látta az illető, hogy több kamera vett minket körül. Annyit talán elárulhatok, óriási titokban készül egy sorozat, melynek révén olyan megátalkodott házasságszédelgőknek próbálnak párt találni, mint amilyen én vagyok

– árulta el az expolitikus a lapnak, de hogy melyik tévéről és milyen műsorról van szó, azt nem árulta el, mert köti a szerződése. A leleplezett randiról Schmuck Andor annyit elmondott, bár régen randevúzott már, ez is olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni, megállta a helyét.

Hogy megtalálja-e végre az igazit a televíziós műsor segítségével Schmuck Andor, azt egyelőre nem tudni, de veszítenivalója nincs. Eddig nem volt szerencsés a szerelemben, két váláson van túl. Tavaly még úgy tűnt, révbe ér, hiszen már az esküvőjét tervezte új párjával, de annak a kapcsolatának is vége szakadt.