Judy

Judy a férjéről: “sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki”

Bulvár

Akkor derült ki Judy számára, mit is gondol igazán róla a férje, amikor párterapeutához jártak.

A Groovehouse énekesnője sokáig úgy fogalmazott, ő és férje küzdenek a házasságukért. Egy idő után azonban Judy belátta, jobb, ha mindketten új életet kezdenek. 14 évig voltak együtt, Judy pedig akkor döntött a szakítás mellett, amikor már azt vette észre, a házassági gondjaik a kislányuk, Maja egészségi állapotára is hatással lettek. Úgy vélte, a lánya testileg és lelkileg is sérülni fog, ha tovább kell néznie, mennyire tönkreteszi édesanyját a rossz házassága – írja a Bors.

Judy őszintén elmesélte, nagyon sokszor volt otthon a párja nélkül egyedül a kislányukkal, miközben férje vidéken éjszakába nyúlóan dolgozott. Ezalatt az idő alatt elhidegültek egymástól és már csak a megszokás tartotta össze őket.

A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban

– mesélte Judy. Férje a válás hallatán küzdeni kezdett a házasságukért, párterápiára is elmentek együtt, ahol viszont Judy meglepő dolgokkal szembesült. Erről a Story magazinnak mesélt.

Elmentünk párterapeutához is, de bárcsak ne tettük volna. Álmomban nem gondoltam, hogy a férjem ilyen véleménnyel van rólam. Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki

– szembesült a tényekkel Judy. A férje próbált közeledni felé, de ő ekkor már nem tudta ezt fogadni. Már lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatuk egymással, ennek ellenére csak most januárban váltak el egymástól az útjaik végérvényesen.