Rózsa György

Rózsa György visszatér a képernyőre

Bulvár

Mire megszoktuk volna a zenészek vicces műsorvezetését a Zsákbamacskában, a TV2 hatalmas bejelentést tett: lecseréli őket az egykori műsorvezetőre, Rózsa Györgyre.

A legendás műsorvezető április 16-án 30 év után visszaveszi egykori szerepét, már a következő adásban is őt láthatjuk Majkáék helyett, akik csak egy időre, néhány exkluzív adás erejéig adják át neki a stafétát.

A televíziózás történetében példa nélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshowt – emlékeztet a történelmi dologra a Blikk. A bejelentésre a Sztárban sztár döntőjében került sor, ahol így nyilatkozott a felkérésről Rózsa Gyuri bácsi:

Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték!

– mondta Rózsa György, aki elgondolkodott azon is, hogy vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket, és elfogadják-e őt a fiatal játékosok. Megnyugtató volt azonban számára, hogy mindenki milyen alázattal, tisztelettel és segítőkészen bánt vele a TV2-nél, így öröm volt számára a munka, szinte visszafiatalodott.

Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket

– mondta az Életmű-díjas műsorvezető.