Cansu Dere Szulejmán földrengés

Örömhír: életben van Cansu Dere, a Szulejmán színésznője, aki eltűnt a törökországi földrengés után

Bulvár

A már több mint 40 ezer áldozatot követelő török-szír földrengés következtében veszett nyoma Cansu Dere színésznőnek, akit – ahogy egyre csak teltek a napok – már sokan halottnak hittek.

A katasztrófa után másfél héttel azonban váratlan örömhírt kaptak a rajongók: Cansu Dere életben van!

A török ​​színésznő és egykori modell eltűnéséről szóló pletykák nem fedték teljesen a valóságot, ugyanis Cansu Dere a legfrissebb hírek szerint nem is a földrengés epicentrumának közelében él. De mivel napokig nem adott magáról életjelet, törvényszerű volt, hogy sokan már a legrosszabbtól tartottak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Mivel sem a színésznő, sem a családja, sem a menedzserei nem nyilatkoztak, napokig halottnak, vagy legalábbis eltűntnek hitték Dere-t. Hallgatásának valódi oka egyébként egészen prózai, Cansu jelenleg a török ​​Disney csapatánál önkénteskedik, és a humanitárius tevékenységére összpontosít. Egyébként a jó hírt Bírsen Altuntas török ​​újságíró is megerősítette.

Cansu Dere Szulejmán színésznő
Fotó: Instagram/Cansu Dere

Ismert személyek a törökországi földrengés áldozatai között

Nem minden celeb és sportoló volt ilyen szerencsés, a törökországi földrengés következtében számos ismert ember hunyt el. Köztük van Emel Atici is, aki egy másik népszerű török sorozat, a Remények földje főszereplője volt. Az 52 éves színésznő lányával együtt lelte halálát a romok között.

A DVSC-be frissen visszatérő Varga Kevin is érintett, korábbi klubja honlapján közzétett videóban számolt be arról, hogy a természeti katasztrófa miatt a török bajnokság folytatásától visszalépett csapat sportigazgatója és egyik játékosa a mai napig nem került elő a romok alól.

Így segíthetünk a túlélőknek

Az 1359 a Magyar Vöröskereszt adományvonala, amely egész évben működik. Az erre a számra indított hívásokkal, illetve az ide küldött ADOMANY szövegű üzenetekkel 2023. február 12-től határozatlan ideig bárki támogathatja az elmúlt hét elején bekövetkezett földrengések károsultjait. Egy hívás vagy egy SMS 250 forint támogatást jelent.

A 1359-es adományvonal mellett tovább él annak is a lehetősége, ha valaki pénzadománnyal, banki átutalás útján szeretné segíteni a bajbajutottakat.

Törökországi földrengés 2023 - túlélő

Az így befolyt összegekkel a Magyar Vöröskereszt a Nemzetközi Vöröskereszt és Vörösfélhold Mozgalom tagjaként támogatja a török-szíriai határtérséget sújtó földrengések károsultjait.

Az adománygyűjtéseken túl a Magyar Vöröskereszt H-HERO egészségügyi csapata továbbra is készenlétben van. A szakemberek szükség esetén részt vesznek a mentést követő egészségügyi feladatok ellátásában a katasztrófa sújtotta területen.

Az adományvonallal kapcsolatos általános információk itt olvashatók, a banki átutalással történő segítségnyújtás részletei pedig itt találhatók.