G.w.M

G.w.M: “Inkább száz irigyem legyen, mint egy, aki sajnál”

Bulvár

Év elején derült ki, hogy a férjét elhagyó Kulcsár Edina új szerelemre talált a rapper G.w.M személyében, aki Edinához hasonlóan rengeteg beszólást kap. Mindez azonban nem érdekli őt.

A rapper a life.hu-nak mondta el, hogy próbáltak nem igazán reagálni a vádakra, csakis befelé, egymásra figyelni. Most viszont megkeresték őket egy új TV2-s műsor, a Párharc kapcsán, amire nem tudtak nemet mondani, úgy érezték, ez egy jó alkalom lesz arra, hogy megmutassák, kik is ők valójában. Úgy véli, a műsorból minden ki fog derülni, a képernyőn látottak alapján már mindenki levonhatja a következtetéseket velük kapcsolatban, látni fogják, hogy ők őszinték.

G.w.M-et nem érdekli, hogy sokan megpróbálják őket bántani, nem foglalkozik azzal, amiket róluk, róla írnak a neten.

A redditeseknek üzenem, hogy inkább száz irigyem legyen, mint egy, aki sajnál. Ameddig felébredek, egészséges vagyok, van két kezem és két lábam, és azt csinálhatom, amit szeretek, amíg szép ruhákban járhatok és naponta hívnak, hogy nyilatkozzak, addig a kritikusaim a Redditen csak hokiznak. Szép kis életút, de csinálják csak, nem érdekel

– mondta meg véleményét keményen Kulcsár Edina szerelme, aki nem is tagadja, hogy jól él, arra is volt már példa, hogy egy hatalmas köteg pénzzel az autójában villogot a közösségi oldalán, de luxusautóját is szívesen mutogatja.