Kulcsár Edina G.w.M-ről: “Nekem minden álomba illő vele”

Bulvár

A modell egyáltalán nem gondolja, hogy korán érkezik hozzájuk a baba. Bár eredetileg későbbre tervezték, de a kapcsolatuk most is készen áll a közös babára.

Kulcsár Edina áldott állapotára tíz nappal ezelőtt derült fény. A picit nem tervezték a szerelmesek, védekezés mellett fogant meg, emiatt Edinának fel kellett adni a Dancing with the Starsban lévő szereplését is. Amilyen váratlanul jön, annyira örülnek azonban a kicsinek a szülei, akikkel madarat lehetne fogatni.

A Blikk vette észre, hogy Edina az Instagram-oldalán kérdezz-feleleket játszott a követőivel, amelynek során sokan a pici érkezésével kapcsolatban kérdezték őt. A modell elmondta, bár nem így tervezték, de egyáltalán nem bánják, hogy így alakult.

Nem gondolom, hogy az időnek kell meghatároznia azt, hogy éppen milyen fázisban van két ember kapcsolata, vagy hogy felkészültek-e az együttélésre, esküvőre, gyerekvállalásra. Az érzelmek sokkal beszédesebbek, az együtt töltött idő és a tapasztalatok. Nekem minden álomba illő vele. Szóval nem gondolom, hogy hamar jön! Minden nézőpont kérdése, és ezekben nincs elvárt idő

írta Edina 24 óráig elérhető Instagram sztorijában.