Tóth Gabi

Tóth Gabit a férjén kívül senki más nem tudná elviselni

Bulvár

Krausz Gábor szerint Tóth Gabi az egyetlen, aki el tudja őt viselni a hétköznapokon, de ez fordítva is igaz.

Tóth Gabi életébe akkor érkezett a szerelem, amikor egyáltalán nem akart még csak ismerkedni sem. Krausz Gáborral azonban tökéletesen kiegészítik egymást, kislányuk születése óta pedig még nagyobb a boldogság – írja a Blikk.

Engem sem tudna senki más elviselni a hétköznapokban, és ő is ezt mondja saját magáról. Azonban mi egymással nagyon jól elvagyunk, biztos támaszok egymás számára

– mondta a kapcsolatukról Krausz Gábor. Ő és Tóth Gabi 2018 óta alkotnak egy párt, azóta össze is házasodtak és van egy gyönyörű kislányuk, amit óriási csodának tartanak.

Amikor a kislányunk megfogant, az egy óriási csoda volt, hiszen azt hittem, nekem nem lehet gyermekem. Kimentünk az édesanyja sírjához, ekkor mutatott be neki engem is, majd leraktunk egy cumit, így üzentünk az anyósomnak: unokája lesz…

– mesélt el az énekesnő egy férjéhez köthető meghatározó emléket.

Tóth Gabi élete legjobb időszakát éli, boldog édesanya és feleség és úgy érzi, végre megtalálta önmagát, az igazi zenei stílusát, amiben őrületes módon bontakozik ki az utóbbi időben. Nemrég tért haza erdélyi turnéjáról, amit amíg él, nem felejte el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés