Joshi Bharat

Joshi Bharat elköltözött Kelemen Beatrixtól

Bulvár

Véget ért Joshi Bharat és Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc exfelesége szerelme. A műsorvezető már el is költözött a budai luxusvillából.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy Joshi Bharat 31 év házasság után válik feleségétől, Csillától, egy hónappal később pedig bombaként robbant a hír, hogy összejött Mészáros Lőrinc exfeleségével, Kelemen Beatrixszal.

Hiába értették meg egymást, hiába volt a sok közös pont az életükben, mégis zátonyra futott a kapcsolatuk. A  Story magazin megtudta, Joshi már el is hagyta a budai luxusvillát, ahol Mészáros Lőrinc exfeleségével élt együtt.

Joshi Bharat immár újra a belvárosban él, közel, mindössze öt perc sétára volt feleségétől, Szabó Csillától – írja a Blikk. Volt felesége nagyon nehezen viselte a válásukat, összeomlott, miután kiderült, volt férje összejött Kelemen Beatrixszal. Persze nem valószínű, hogy azért ide költözött Joshi, hogy volt felesége közelében legyen, inkább az lehet az ok, hogy a műsorvezető-sorselemző nagyobbik lánya, Szávitri is errefelé lakik, kisebbik lánya, Shila pedig könnyebben tud a szülei közt ingázni.