Szőke Zsuzsanna

Felesége koszorúslányával, Szőke Zsuzsannával indult útnak Köcse György

Bulvár

Szőke Zsuzsannát, felesége egykori koszorúslányát vitte magával arra a külföldi útra Köcse György, amit Stana Alexandra már nem akart vállalni.

Öt hónapnyi házasság és 12 év együttlét után Stana Alexandra és Köcse György, a Dancing With The Stars táncosai szakítottak. Alexandra szerint máshogy látták a jövőt, amíg férje egy külföldi munkát készült elvállalni, ő maradni akart. Végül Alexandra úgy döntött, jobb, ha lezárják a kapcsolatukat.

A táncosnő hamar vigasztalásra is talált Meggyes Dávid személyében, aki miatta hagyta el feleségét, Horváth Grétát. Most az is kiderült, Köcse György elvállalta azt a külföldi munkát, ami válásukat is okozta, és nem akárkit vitt magával: Szőke Zsuzsannát, aki szintén profi táncos a Dancing With The Stars-ban és nem mellesleg Stana Alexandra koszorúslánya volt az esküvőjükön. Árulkodó fotók buktatták le őket.

Köcse György és Szőke Zsuzsanna ugyanazon a napon posztoltak a frankfurti reptérről, ugyanolyan bőröndökkel. A profi táncos képe alá egykori Dancing with the Stars-os partnernője, Pásztor Anna is kommentelt, hogy jó utat kívánjon, azonban választ már Zsuzsi küldött a hozzászólásra – vette észre a Bors.

Gyuri és Zsuzsi így együtt indultak külföldre, hogy pontosan hová, azt nem tudni, ahogy azt sem, csak munkakapcsolat vagy esetleg több is van közöttük. A lap kíváncsi volt Stana Alexandra véleményére, de ő nem kívánt nyilatkozni a találgatásokról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köcse György (@kocsegyorgy) által megosztott bejegyzés

Fotó: Instagram/zsuzsiszoke