Megkapták a bajnoki címért járó prémiumot a Loki focistái

Sport

A Bors című napilap keddi számában jelent meg, hogy a DVSC-TEVA játékosai nem kapták meg a bajnoki címért járó prémiumot, és ez lehet az egyik oka a gyengébb szereplésnek. A cikk írója ezzel kapcsolatban meg is kérdezte a DVSC elnökét, Szima Gábort, aki cáfolta a híreszteléseket, ennek ellenére a lap „rossz nyelvek”-re hivatkozva az ellenkezőjét állítja.

Mivel a lap állítása nem felel meg a valóságnak, a DVSC helyreigazítást kér a Borstól.

Közleményükben azt írják, „a DVSC Futball Zrt. minden esetben a tényleges anyagi helyzetéhez igazítja költségvetését, így a működése stabil és kiszámítható, a fizetési kötelezettségeit mindenkor megbízhatóan teljesíti. Kétségtelen, hogy a nemzetközi kupák valamelyikének csoportkörébe történő bejutás a társaságunk anyagi helyzetét megerősítette volna, jóval magasabb költségvetésből tudtunk volna gazdálkodni. Ennek hiánya sem okozza azonban azt, hogy a már korábban vállalt fizetési kötelezettségeinknek ne tudnánk eleget tenni.

A társaságunk mindig különösen nagy jelentőséget tulajdonított annak, hogy a labdarúgóink részére a járandóságaikat teljesítse, ezzel kapcsolatos panasz az elmúlt 13 évben nem érhette a DVSC Futball Zrt.-t.

Határozottan rögzítjük tehát, hogy a játékosok a fizetésüket, illetve a keretes cikk 4. pontjában említett, a bajnoki aranyéremért járó prémiumot is határidőben megkapták és ezután is megkapják, az ezzel ellentétes állítások, feltételezések valótlanok.”

dehir.hu