Szeged, nyár, hőségriadó, hőség, meleg, kánikula, július, Nagyállomás, MÁV, vonat, utazás, víz, vízosztás

Továbbra is vizet osztanak Nyíregyháza állomásain

Palackozott vizet oszt a harmadfokú hőségriasztás meghosszabbítása miatt július 18-ig a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain – közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.

Prostituált

14 éves lányt állítottak ki az út mellé Szabolcsban – terhesen és szülés után is prostitúcióra kényszerítették

Emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség azt a három embert, akik 2017-től éveken át prostitúcióra kényszerítettek egy 14 éves lányt.

Gyilkosság, véres kés

Különös kegyetlenséggel ölte meg édesanyját egy nyíregyházi férfi

Különös kegyetlenséggel, bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség egy nő ellen, aki kegyetlenül bántalmazta és halálra szurkálta idős édesanyját tavaly júniusban Nyíregyházán.

Vízosztás hőségben

Vizet osztanak a nyíregyházi vasútállomáson és a buszpályaudvaron

Ásványvizet oszt az utasoknak a MÁV-Start a harmadfokú hőségriasztás ideje alatt, július 7-től 12-ig a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon a Népliget autóbuszállomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain – tájékoztatta a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága vasárnap az MTI-t.