Sungeel akkumulátor-feldolgozó

Mélyrepülésben az ipari termelés Magyarországon, durván visszaesett az akkumulátorgyártás is

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól – erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

MVM ügyfélszolgálat Debrecenben

Örömhír: hétfőtől az MVM teljes körű ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére

Július 15-től az MVM teljes körű ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére, miután lezárult az E.ON Áramszolgáltató Kft. ügyfélkörének átviteléhez kapcsolódó informatikai fejlesztés – hívta fel a figyelmet az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Pintér Sándor

Pintér Sándor lányai benyomultak a műszakivizsga-bizniszbe

A Pintér Sándor belügyminiszter lányai által birtokolt Trium-Itech Zrt. idén május 7-én többségi tulajdonos lett Magyarország egyik legnagyobb járműdiagnosztikai eszközeit gyártó cégében, az Energotest Diagnosztikai és Automatizálási Kft.-ben – szúrta ki nyilvános adatbázisokban az Mfor.

MNB

Az MNB 5 millió forintra büntette az OTP-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki az OTP Bank Nyrt.-re, mert nem a hivatalos felületeken tette közzé akvizíciós terveit és ezzel megsértette rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét. A bank a hivatalos közzétételi rendszer mellőzésével számolt be – az osztalék mértékét is befolyásoló – bankvásárlási tervének részleteiről – jelentette be szerdán a […]