Baleset szemtanúit keresik a Zala megyei rendőrök

Rendőrség

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, Rendészeti Igazgatóság, Közlekedésrendészeti Osztálya a 20000/9293/2021. általános számon eljárást indított személyi sérüléses közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. november 23-án 15 óra körül egy 74 éves helyi nő közlekedett kerékpárral Zalaegerszegen, az Átkötő utat és a 74-es számú főutat keresztező körforgalomban. Haladása során a körforgalomban egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi haladt el mellette, amikor a biciklis ismeretlen okból elesett.

A balesetet szenvedett kerékpáros mellett elhaladó személyautó vezetője – egy ismeretlen nő -, illetve a mögötte közlekedő második járműben utazók – két ismeretlen férfi – is megálltak számára segítséget nyújtani. A sérült első körben orvosi ellátásra nem tartott igényt, ezért személyi adatokat nem egyeztettek, az esti órákban azonban ellátásra jelentkezett a helyi kórházban.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot és a 26-35-ös melléket, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.