Balesetet okozott a jogosítvány nélkül, ittasan vezető sofőr Szerencsen

Rendőrség

Oszlopnak csapódva állt meg az az autó, aminek vezetője ittasan vezetett, és jogosítvány nélkül. A szerencsi közúti közlekedési balesetben a sofőr súlyosan, míg utasa könnyebben megsérült.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 22 éves rakamazi férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 20-án 4 óra 50 perc körül Szerencsen úgy vezetett egy autót, hogy azzal a kanyarban kisodródott és oszlopnak csapódott.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá az adatok ellenőrzése során az is kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A hatóság így vele szemben szabálysértési eljárást is indított.

A kocsi üzembentartója az autóban utazott, a 23 éves férfival szemben a rendőrség járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.