Letépte a nyakláncot

Rendőrség

A kispesti rendőrök keresik a képeken látható medálok tulajdonosait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága 01190/615/2019. bűnügyi számon rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást a 24 éves budapesti K. Gergely ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. május 14. és május 20. között négy idős nő nyakából letépte az arany nyakláncot.  A férfi 2019. május 20-án Budapest XIX. kerületében, a Szigligeti utcában letépte egy idős nő nyakából az arany nyakláncát, majd megpróbált elmenekülni, de egy járókelő utána szaladt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a helyszínen. A járőrök K. Gergelyt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók egy zálogházban megtalálták a rablásból származó ékszereket, amelyeket visszaadtak a sértetteknek, azonban két medál tulajdonosát nem tudták azonosítani.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható arany ékszereket felismeri, azokat tőle bűncselekmény során eltulajdonították, vagy azok tulajdonosáról információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.