Verekedés Debrecenben: három férfit még keres a rendőrség

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 5-én 3 óra 5 perc körüli időben Debrecen, Simonffy utcán két török állampolgár előzetes szóváltást követően összeverekedett három eddig ismeretlen férfival. A külföldi férfiakat az eset után a rendőrök elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.
Az eddig ismeretlen három férfiról, akik a verekedésben részt vettek egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.