Visszakapta ellopott ékszerit a siófoki asszony

Az eljárás adatai szerint 2021. szeptember 9-én az akkor még ismeretlen tettes bemászott egy siófoki családi ház ablakán, ahonnan készpénzt és ékszereket lopott el több, mint félmillió forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés során néhány hét alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, akit október 12-én elfogtak és a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Egy fonyódi buszmegállóban szülte meg gyermekét, majd feladta magát a rendőrségen

Egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár 2021. október 10-én késő délután. Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti. A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, […]

Kábítószer hatása alatt menekült a rendőrök elől a kaposvári ámokfutó

A Kaposvár Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a 38 éves kaposvári férfival szemben, aki egy rendőri intézkedés elől menekülve veszélyeztetett több autóst és gyalogost Kaposváron. A vádlott ráadásul nem először rendezett ámokfutást a városban, emiatt már korábban vádiratot nyújtott be ellene az ügyészség.

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség három kormánytisztviselő ellen, akik védettségi igazolványt hamisítottak

Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség három, járási hivatalban dolgozó nő ellen, akiknek együttműködése folytán egyikük hamis védettségi igazolványhoz szeretett volna hozzájutni.

Halálos közlekedési baleset okozott a 28 éves ajkai férfi

Az ügy adatai szerint a fiatal sofőr autójával 2021. május 13-án 9 óra 30 perckor Káptalanfa belterületén közlekedett, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű felett, letért a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, ahol elütötte az ott gyalogosan közlekedő nőt. Az asszony a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. […]