Gyorsított eljárásban ítélték el a nagykéssel hadonászó somogyi férfit

A Fonyódi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt az elfogását követő második napon bíróság elé állította azt a férfit, aki a külön élő felesége új párját igyekezett megfélemlíteni.

rendőrség

Emberöléssel és másfél milliárd forintos ingatlancsalással vádolnak egy veszprémi bűnözői csoportot

Emberöléssel és ingatlancsalással vádolnak egy 21 gyanúsítottból álló elkövetői csoportot. Az egyik közreműködőt bűntársai meggyilkolták, ezen kívül másfél milliárd forint értékben követtek el a csoport tagjai ingatlancsalást – a nyomozás jelenlegi állásáról a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon tartottak hétfőn sajtótájékoztatót.

KR NNI: több kilogrammnyi drogot találtak egy szlovák-magyar bűnbandánál

Több kilogrammnyi metamfetamint és kokaint találtak a rendőrök egy nemzetközi akcióban egy szlovák-magyar bűnbandánál. Ennek az akciónak és a korábbi elfogásoknak köszönhetően a bűnbanda tíz tagját vonták eljárás alá – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon.

Sándorfalva, húsvét, tojás, tojás festés, kézműves foglalkozás, táncház

Vádat emeltek a férfi ellen, aki féltékenységből a felesége egyik ismerősére támadt egy Siófokhoz közeli község húsvéti bálján

A Siófoki Járási Ügyészség felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki féltékenységből a felesége egyik ismerősére támadt.

Bíróság, kalapács

Több ember ellen elkövetett emberölés kísérletével vádolnak egy ukrán testvérpárt és társukat

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Vármegyei Főügyészség azt az ukrán állampolgárságú testvérpárt, akik 2022 decemberében egy pápai munkásszállón rendeztek ámokfutást. A testvéreknek ezen túl a harmadik társukkal együtt magánlaksértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és rongálás vétsége miatt is felelnie kell a bíróság előtt.