Látogatócsúcsot dönthet az idei Campus

Party Zone

Óriási az érdeklődés az idei debreceni Campus Fesztivál programjai iránt, s bár hivatalos adatok csak vasárnap délután lesznek, elképzelhető, hogy megdől a tavalyi 85 ezres látogatói csúcs – mondta el Bakó Csaba, a fesztivál sajtófőnöke az MTI érdeklődésére szombaton.

Előző nap este – mint azt az MTI tudósítója a helyszínen tapasztalta – valamennyi programhelyszínen óriási volt a tömeg, a fellépők, többek között az Apey and The Pea, az Alvin és a Mókusok, a PASO, a Halott Pénz, Majka és Curtis, valamint a két brit nagyágyú, Jess Glynne, és a Clean Bandit hatalma sikert arattak a Nagyerdő fái alatt.

Szombat este a zene mellett a szavak is főszerepet kapnak: lesz Dumaszínház, meghallgathatják az érdeklődők Hajós Andrást és Vujity Tvrtkót, koncertezik a Therapy?, a 30Y, s a hagyományoknak megfelelően késő este a Pepsi nagyszínpadon a debreceni Tankcsapda rock koncertjével koronázzák meg a négy napos rendezvényt.
Papp László, Debrecen polgármestere az ország legdinamikusabb fejlődő városa legdinamikusabban fejlődő fesztiváljának nevezte a Campust.

A polgármester fesztiváli köszöntőjében kiemelte: a fesztivál egyedi, különleges arculatot adott annak a városnak, amely egyébként is rendkívül fiatalos, mivel több mint hetvenezer diákja van. A városvezető reményét fejezte ki, hogy minden a látogatottságban is megnyilvánul, s idén megdöntik a tavalyi 85 ezres rekordot.