Schobert Norbi

Ezt üzeni Schobert Norbi sztrókja után

Bulvár

Schobert Norbi szerencsésen felépült sztrókjából. Egy hosszú bejegyzésben osztotta meg gondolatait arról, mit tanult betegségéből.

Schobert Norbert épp akkor kapott sztrókot augusztusban, amikor az RTL-en most futó A Konyhafőnök VIP-t forgatták.

Norbi több mint egy hetet nem volt a versenyben, ám a stáb és a szereplők „bevártak”, így ott tudta folytatni, ahol abbahagyta. A fitnesz guru azonban most Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a visszatéréssel kapcsolatban, valamint azt is elárulta, hogy mit tanított neki a betegség – írja az Indirekt.

Felállni! Továbbmenni! Győzni! – ezt tanította nekem a betegségem. És bár tartottam a kudarctól, miközben szeretett feleségem és csodálatos gyermekeim aggódó szavai nyugalomra intettek, a döntésem meghozatalában mindvégig azokra az emberekre gondoltam, akik olykor torokszorító történeteikkel fordultak hozzám segítségért. Kiszolgáltatott sorsú emberek, akik jóval nagyobb terhet viselnek annál, mint amit rám kirótt az élet. Küzdelmes, fájdalommal teli életutak, amikben nincs meg az anyagi biztonság, de sokszor még a szerető család jelentette otthon melege sem.

Ha feladtam volna, szégyenem a sírig kísér. Többé nem tudtam volna a tükörbe nézni, de arra sem lett volna erőm, hogy tanácsot adjak azoknak, akik még mindig kilóikkal terhesen élik az életüket. A kórházban fekve jöttem rá, hogy ez a történet valójában nem rólam szól. Hogy a feladatom túlmutat személyes sorsom jobbátételén. Hogy csak csepp vagyok a tengerben, és ha nem szolgálom a nagy egészet, az élet kivet magából

– írja.

Amikor az RTL vezetői megkérdezték Norbitól, tudja-e folytatni a főzős műsort, akkor Norbi azokra az emberekre gondolt, akik a stúdióban nyújtott teljesítményéből merítenek majd erőt. Norbi számára minden győzelem, amit a stúdióban aratott, azoknak a sikere is, akik vele együtt álltak fel egy betegségből.