Caramel

Caramel hálás azért, hogy kukázni járt édesanyjával

Bulvár

Őszintén mesélt nehézségekkel teli gyermekkoráról az énekes, aki azt is elárulta, nem bánja, hogy rendszeresen a szeméttelepen kellett kukáznia.

Caramel jó emlékként őrzi szívében azt, amikor kukázni járt, mert ezáltal a rosszat és a mélységeket is megtapasztalhatta az életében. Másoknak furcsának tűnhet, hogy az énekes miért is tekint minderre szeretetteljesen vissza, azonban őt ez egy cseppet sem zavarja. Büszke arra, honnan jött és meddig jutott el – írja a Bors.

Mi a szeméttelep mellett nőttünk fel, és ha szégyen, ha nem, gyerekkorunkban úgy tartottuk el magunkat, hogy kukáztunk a szeméttelepen. Pont a minap mondta anyám: kisfiam, soha nem fogom elfelejteni, mikor 3 évesen a kis bot a kezedben volt, és kerested vele a gyógyszeres üvegeket a szeméttelepen… Ez elgondolkodtató, hogy mennyire összeköt minket. Ez elvehetetlen.  Egy rossz emlék is milyen szép tud lenni, hiszen egymásért kukáztunk

– mesélte Caramel a Palikék világa by Manna műsorában, aki nagyon hálás azért, hogy mindezeket megtapasztalta és nem egy burokban, egy tökéletes családban nőtt fel. Az énekes szeretne példaként állni a szegény sorsú gyermekek előtt és arra bátorítani őket, hogy becsüljék meg az életük nehéz pillanatai is, mert egysezr a javukat is szolgálhatja, ahogy vele is történt.