Újra Debrecenben az ország legjobb szaunamesterei

Wellness

2016. január 16-án (szombaton) rendezik a Harvia – Saunabau – IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság III. fordulóját, amelynek idén a debreceni Aquaticum Spa Szaunavilágának Mester és Stollen szaunája ad otthont.

A bajnokságon 17 szaunamester méri össze tudását az ország legjobbja címért.
A verseny 11:00-tól kezdődik és 21:00-ig tart, melyen mindkét szaunában fél óránként zajlanak a programok.

Érvényes szaunabelépővel rendelkező Vendégek számára 3 versenyfelöntésen való részvétel díjmentes.

A verseny témaköre a történelem, ahol a versenyzők a saját maguk által választott programjuk mellett, egy történelmi eseményhez kapcsolódó szaunaprogramot is bemutatnak majd a nagyközönség részére.

A programokra előzetes regisztráció a verseny napján, a helyszínen lehetséges. (Aquaticum Termálfürdő-Szaunavilág)
IDŐBEOSZTÁS, SZABÁLYOK

Regisztráció a versenyfelöntésekre: 10:00-tól a Szaunavilág recepcióján.
Minden vendég 3 versenyprogramra regisztrálhat díjmentesen, minden további program ára 500 Ft/alkalom, amit a Magyar Wellness és Szaunaclub munkatársainál készpénzben lehet megváltani.

VERSENYFELÖNTÉSEK:

Mester szauna 11:00-tól félóránként 20:00-ig
Stollen szauna 11:15-től félóránként 20:00-ig
·
9560_1131379490214129_2254755768394067634_nA versenyprogramokon csak teljes testfelület alatt leterített lepedővel lehet részt venni. Az első szaunalepedő minden vendég számára díjmentes, a további lepedők bérleti díja 200 Ft/db.
·
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a felöntések előtt 5 perccel érkezzenek meg a szauna elé, hiszen a szervezők sorsolással fogják kiválasztani az adott felöntést részletesen pontozó „vendég-zsűrit”, aki a két szaunamester-zsűrivel közösen pontozza majd a versenyzőt szakmai szempontok alapján.
·
A felöntések után kérjük, ne felejtsék el pontozólapon értékelni a szaunamester munkáját, hiszen Önök döntik el, ki legyen a debreceni forduló legjobbja!
·
A verseny során ne feledkezzenek meg a pihenő idő betartásáról és a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásról, melyben a szaunamesterek és a Szaunavilág alkalmazottai nyújtanak majd segítséget Önöknek!
·
A Szaunavilág pihenő helyiségei véges befogadó képességűek, ezért megkérjük a kombinált belépővel rendelkező vendégeinket, hogy a Szaunavilággal szemközti nagy pihenőt vegyék inkább igénybe.
·
Eredményhirdetés: kb. 21:00

Néhány fontos információ a jegyárakról, egyebekről
A Fürdő és a Szaunavilág 07:00-tól nyitva lesz.
A felöntésekre a jegyosztás 10:00-kor kezdődik a Szaunavilágban.
Szaunavilág belépő: 1650 Ft
Termál+szaunavilág belépő: 2700 Ft
Élmény+termál+szauna belépő: 4800 Ft
Bővebb információ:
http://spa.aquaticum.hu/hu/termalfurdo/arak-nyitva-tartas

A Szaunavilágon belül korlátozott a pihenőhelyek száma, ezért javasolnám, hogy inkább a kombinált jegyet váltsátok meg, a szaunavilággal szemközti nagy pihenő már Termálfürdő területnek számít.

A csak szaunajegy váltását azoknak a vendégeknek javaslom, akik maximum 2-3 órát töltenek nálunk, és csak 3-4 felöntésen való részvételt terveznek.

A Termálfürdő területén található büfé 18:00-ig tart nyitva, az Élményfürdő területén van melegkonyhás étterem, az nyitva lesz egész nap és egész este.
Január 16-án 19:00-tól 23:30-ig éjszakai fürdőzés lesz az élmény és a termálfürdőben is, az egész napos jegyekkel 21:00 után plusz 1000 Ft-ért tudtok maradni az éjszakai fürdőzésen. Lesz hastánc, zene, tánc…amit csak szeretnétek.

Az eredményhirdetés 21:00 körül várható, utána 22:00-től a Grande Bosco étteremben várunk Titeket egy kis folyadék és vitamin pótlásra.

Sauna Team Debrecen