Elvitte a spórolt pénzt

Rendőrség

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 13-án reggel a sértett értesítette a rendőrséget arról, hogy lakásából eltűnt a spórolt pénze. A rendőrök meghallgatták a bejelentőt, majd adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett egyik hölgy ismerősét. A nő a bejelentést megelőző napon több órán át egyedül tartózkodott a házban, míg a sértett és az elkövető élettársa együtt dolgozott a földeken.

A pápai járőrök lakcímén igazoltatták a nőt, majd házkutatást is tartottak nála. A 46 éves nemesszalóki lakost előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nő a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, az ellopott pénz pedig hiánytalanul visszakerült jogos tulajdonosához.